Atunci cand se joaca anumite sporturi unde este necesar sa se tina evidenta scorurilor, trebuie neaparat ca in sala de sport sau pe teren sa existe tabele electronice scor, cu ajutorul carora ambele echipe stiu exact care este situatia intr-un anumit moment.

Dintre sporturile care necesita tabele electronice scor, trebuie mentionate gimnastica, tenisul, haltere, patina, baschet, handbal, fotbal sau orice alt sport unde este necesar sa se afiseze scorul.

Tabelele electronice folosite pentru afisarea scorului se gasesc in diferite dimensiuni, in functie de preferintele fiecarui client si de tipul de sport pentru care trebuie afisat scorul.

Aceste tipuri de tabele electronice pot fi situate atat in interiorul , cat si in exteriorul unei sali de sport, acest lucru depinzand de genul de sport.

Exista anumite situatii cand este  obligatoriu ca pe tabela electronica de scor sa apara numele echipelor, scorul sau cronometrul partidei. Acestea apar cu o dimensiune a fontului, astfel incat sa fie vizibile de la distanta mare, de peste 150 de metri.

Exista mai multe modalitati in care poate aparea textul pe tabela electronica pentru scor, si anume:

  • Afisarea textului se realizeaza pe doua randuri si apare pe toata suprafata,dar ca acesta sa fie vizibil, trebuie ca literele folosite sa aiba o anumita dimensiune a fontului
  • Sub zona in care este afisat textul, se va afisa scorul, acest lucru putand fi realizat cu doi digiti pentru fiecare echipa
  • Sub zona in care este afisat scorul poate fi afisat cronometrul, care apare afisat cu acelasi font ca si restul.

Toate textile afisate sunt concepute in acest fel astfel incat sa fie vizibile, sa aiba un aspect cat mai simplu.

Programarea si afisarea textelor pe tabela se realizeaza cu ajutorul   unui soft pentru pc, iar comunicarea intre soft si tabela electorca pentru scor se realizeaza cu ajutorul conexiunii wireless.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *