Din ce in ce mai multi romani aleg sa isi achizitioneze masini second-hand, fie din tara, fie din diverse tari europene. O data cu  amploarea luata de acest lucru, dar si datorita starii proaste a drumurilor din tara, au aparut din ce in ce ma multe parcuri auto si de dezmembrari de unde oricine isi poate cumpara piese auto in stare foarte buna.

Astfel, daca ai un anumit model mai vechi de Citroen, iar piesele originale noi sunt foarte scumpe si nu iti permiti sa le achizitionezi, cea mai buna varianta este sa apelezi la acele firme si site-uri de dezmembrari Citroen, caci acolo vei gasi cu siguranta cee ace ai nevoie.

Acest gen de firme achizitioneaza din Germania sau din alte tari europene masini in stare buna sau usor lovite, pe care le aduc in tara si le dezmembraza, alegand sa comercializeze acele piese care sunt in stare foarte buna sau sunt reconditionate.

Unul dintre cele mai bune site-uri de unde se pot alege aceste piese auto second hand este  https://pieseautodindezmembrari.ro/ , acolo existand piese auto pentru foarte multe marci si modele de masini.

Avantajul achizitiei acestor piese prin intermediul internetului,este faptulca piesele pot fi returnate in cazul in care sunt neconforme, costurile returului fiind suportate de catre firma.

Piesele auto second hand sunt de buna calitate, acestea fiind bine intretinute sau reconditionate, astfel incat toti clientii sa fie multumiti de achizitia facuta. De asemenea, toate produsele achizitionate vin impreuna cu o garantie de 3 luni.

Datorita faptului ca se achizitioneaza online, transportul si livrarea pieselor auto second- hand este realizata prin intermediul unor firme de curierat care garanteaza livrarea produselor in termen de 24 de ore.

Deci, indiferent de modelul de masina, pe aceste site al firmei de dezmembrari se gasesc piese auto second hand de orice fel, pentru a se incerca remedierea oricaror probleme aparute.

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *