Fie ca mergi, impreuna cu cei dragi, in vizita la bunici, fie ca va indreptati spre munte pentru sanius si schi, cititi inainte aceste opt sfaturi oferite AMS Rent a Car pentru a conduce in siguranta.

1. Inaintea unui drum lung, odihneste-te si hraneste-te bine.

2. Ia cate o pauza la fiecare 2 ore, chiar daca nu te simti somnoros. Ia o gustare, respira aer proaspat si fa cateva exercitii de stretching.

3. Daca este posibil, imparte responsabilitatea condusului cu inca o persoana. In cazul in care esti singur in masina, porneste muzica si tine geamul usor deschis.

4. Daca trebuie sa stationezi, nu opri niciodata pe prima banda, iesi in afara drumului.

5. Stim ca te bazezi pe GPS, dar chiar si acesta poate sa dea rateuri. Asigura-te ca ai la indemana o harta, pentru astfel de situatii.

6. In cazul in care conduci o masina inchiriata, familiarizeaza-te cu aceasta si cu echiparea ei (claxonul, frana etc.).

7. Mentine costurile scazute. Minimizeaza pornirile si opririle bruste si goleste masina de orice greutate inutila.

8. Nu astepta pana cand se aprinde becul rosu ce indica faptul ca este momentul sa alimentezi. In cazul unui drum pe care nu il cunosti, nu stii niciodatat cat de departe se afla o benzinarie. Incepe sa te uiti dupa un punct de alimentare dupa ce nivelul combustibilului a ajuns la jumatate din rezervor.

Drum usor, drum in siguranta! Sarbatori Fericite!

Categorii: SEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *