Pantofii sunt facuti special pentru a ne proteja picioarele. Nu numai ca acestia ne feresc de boli si afectiuni, dar, de asemenea, ne ajuta sa aratam mai bine.

Oamenii tind sa isi aleaga incaltamintea fie din punct de vedere al designului, fie din punct de vedere al calitatii si al confortului pe care il ofera.

Una dintre dezbaterile pe care le avem atunci cand achizitionam pantofi este de a determina care sunt mai buni, pantofii care ne ofera confort picioarelor noastre sau pantofii eleganti, care arata bine si care ne ascund anumite defecte, in timp ce ne pun in valoare calitatile fizice.

Acest lucru se intampla, de obicei, atunci cand cumparam pantofi pe care sa ii purtam la un eveniment la care urmeaza sa participam. Vrem sa aratam cu cat mai bine cu putinta si, in acelasi timp, dorim sa ne simtim cat mai confortabil.

Pantofii de confort sunt produsi astfel incat acestia sa ofere confort de inalta calitate consumatorului. Este extrem de important ca acest tip de incaltaminte sa isi mentina calitatea chiar si dupa mai multe purtari si sa faca viata mai suportabila clientilor care obisnuiesc sa o poarte.

De asemenea, este esential ca pantofii de confort sa ajute la mentinerea sanatatii spatelui si a coloanei vertebrale. Echilibrul este foarte important, iar nivelul coloanei vertebrale nu trebuie sa fie tensionat din cauza materialului si a designelui pantofilor.

De obicei, pantofii confortabili nu au un aspect atragator. Deoarece scopul lor este de a oferi confort, producatorii nu pun prea mare importanta aspectului fizic. De aceea, este aproape imposibil de a gasi pantofi de confort eleganti si la moda.

Mai mult decat atat, pantofii de confort sunt, in general, mult mai scumpi decat pantofii care ar putea arata mai bine. Acest lucru se datoreaza faptului ca materialele utilizate in realizarea pantofilor de confort sunt, de obicei, foarte costisitoare.

Este important ca acest tip de pantofii sa aiba o talpa rigida, cu un sistem de sustinere puternic, care sa previna alunecarea sau ranirea piciorului.

Deoarece calitatea este prioritara in productia pantofilor de confort, acestia sunt realizati in asa fel incat sa dureze mai mult si sa fie mai rezistenti la uzura, spre deosebire de pantofii eleganti. Cu o ingrijire adecvata si o intretinere atenta, pantofii de confort pot sa dureze chiar mai mult decat durata de viata a purtatorului.

Pantofii eleganti, pe de alta parte, sunt fabricati cu mai putini bani decat cei confortabili. Unele dintre talpile acestora sunt atat de alunecoase, incat este aproape garantat ca acestia vor cauza o ranire a piciorului daca clientul ii poarta pe timp de ploaie.

Astfel, acestia pot fi, uneori, periculosi pentru sanatatea purtatorului. Acest lucru se datoreaza faptului ca pantofii eleganti sunt meniti doar sa arate bine, iar masurile de siguranta nu sunt foarte importante pentru producatori, deoarece costurile care sa acopere ambele aspecte ar fi, cu adevarat, uriase.

Materialele utilizate in producerea pantofilor eleganti sunt atractive, insa calitatea lor este neglijata. De aceea, acesti pantofi nu ar trebui purtati in atmosfera umeda si ar trebui depozitati in locuri uscate. Mediile umede favorizeaza dezvoltarea mucegaiului, care va deteriora pantofii.

Pe termen lung, este bine sa ai atat pantofi de confort, cat si pantofi eleganti pe care sa ii porti la ocaziile speciale. Astfel, nu numai ca vei putea intretine sanatatea picioarelor tale, dar, de asemenea, vei putea arata bine la ocaziile speciale la care participi

Categorii: SEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *