Nu stiu cati dintre voi chiar cunosc faptul ca, daca iti cumperi haine second hand, poti spune ca ai facut o investitie profitabila. Daca vreti sa aflati propria mea experienta cu aceste haine, atunci ramaneti pana la finalul articolului, ca sa aflati toate detaliile. Si sa stiti ca vorbesc din experienta proprie, deoarece eu am incercat deja acest ‘’experiment’’, de care m-am declarant multumita la final.

Din intamplare, in timp ce navigam pe apele infinite ale internetului, am descoperit pentru prima oara un magazin online care comercializeaza haine second hand, adica haine la mana a doua sau haine care au apartinut, la un moment dat, altcuiva. Da, a fost pentru mine prima oara cand am auzit / descoperit un astfel de magazin. Si fiind o fire curioasa din fire, am zis sa incerc si eu produsele lor, sa vad cum sunt. Este vorba despre site-ul Evernisaj.ro!

Partea buna? Nu regret ca le-am dat o sansa! Ce-i drept, am fost putin, dar doar putin sceptica in ceea ce ii priveste, dar fiindca aveau (si inca au) preturi accesibile, am zis ca merita o sansa. Mi-am comandat ceva din categoria pulovere femei si sacouri femei, pentru ca nu am vrut sa ma prinda vremea rece nepregatita.

In principiu, inainte de a da prima mea comanda, am avut grija sa citesc toate informatiile pe care le-am gasit pe site-ul lor, pentru ca voiam sa stiu toate detaliile. Asa am descoperit ca hainele sunt mereu verificate, astfel incat sa nu prezinte degradari mari / vizibile. In caz contrar acestea nu sunt puse catre vanzare. De asemenea, am aflat si am inteles mai bine ca este o forma de reciclare, pe care oricine o poate practica, deoarece in acest fel mai conservam putin din resursele planetei.

Eu zic ca hainele second hand sunt o investitie profitabila, pentru ca poti economisi bani frumosi. Si vorbesc de cazul meu – aveam deja un buget anume pe care voiam sa il cheltui, dar pentru ca deja am gasit tot ce imi trebuia, la preturi mai accesibile, la final am ramas pe plus. De aceea va recomand si voua sa incercati aceasta experienta, poate chiar o sa va placa.

Categorii: Uncategorized

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *