Nu ai cum sa fii de acord ca persoana draga si apropiata tie care a avut un accident cumplit ce a desfigurat-o sa fie privita cu indiscretie de toti cei care vin la priveghi. Ti se pare ca nu merita sa ii faci asta! Legislatia actuala referitoare la repatriere decedati iti vine in ajutor.

Candva un etalon al frumusetii si-a pierdut viata si infatisarea rapitor de atractiva intr-o clipa. Oricat machiaj s-ar aplicat, oricate cusaturi s-ar face, ochii sunt vineti si umflati, capul spart, gura stramba.

Cand repatriere decedati Italia este facuta de profesionistii ce lucreaza pentru o firma respectabila, cu experienta, vechime si care ofera nivel maxim de satisfactie clientilor, toate nemultumirile legate de cel drag dispar.

Firma respecta 100% legislatia, asa ca va aduce familiei sicriul sigilat cu trupul neinsufletit al celui drag, insotit de pasaport mortuar international, ferit de ochii curiosilor. Politia funerara din tara respectiva asista la identificarea persoanei decedate, la asezarea acesteia in sicriu si la sigilarea “sicriului din sicriu” ca transportul sa decurga igienic si decent.

Asadar se duce o grija mare. Cel drag se va afla la adapostul sicrielor si sigiliului ca imaginea lui sa ramana nealterata in amintirea tuturor.

Din moment ce familia a apelat la cea mai buna firma din domeniul repatrierilor internationale, stie ca persoana draga si apropiata va fi transportata intr-o masina foarte curata, in cea mai buna masina care putea sa o readuca in tara, iar temperaturile sunt ideale acestui tip de transport, cuprinse intre 3-5 grade Celsius.

Valvele de la sicriul de zinc, patura absorbanta dintre cele doua sicrie care transforma lichidele in gel si le retine va face sa nu se simta prezenta cadavrului la priveghi. Cu toate ca a calatorit sute sau mii de kilometri zile intregi, numai atmosfera va trada ca in aceeasi incapere se afla un decedat.

Familia va avea energia necesara sa le multumeasca tuturor celor care au venit la capela, sa nu-l lase singur pe cel drag si sa primeasca dovezile de empatie ale prietenilor si colegilor de munca, fiindca toate operatiunile grele vor fi facute la superlativ de catre reprezentantii firmei.

Categorii: Uncategorized

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *